Овој уличен уметник заработува илјадници долари дневно. По неколку секунди ќе разберете зошто!

Шетајќи по улиците на Њујорк, не е тешко да се слушне музика и изведби кои имаат потенцијал за бројни ТВ емисии.

Особено во метрото можете да видите прекрасни уметници како Сем Махер.

Сем доаѓа од Австралија и заработува илјада долари дневно со неговиот инструмент наречен Ханг.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: