Двојката излегла на подиумот за танцување. Кога почна музиката, тие создадоа момент за паметење!

Првиот танц е посебен момент за секој пар на свадбата.

Тоа е незаменлив дел од традицијата и многу парови се трудат да направат нешто посебно, што долго би останало во сеќавањето на гостите.

Овој пар дефинитивно успеа.

Тие излегоа на подиумот, а потоа создадоа момент за паметење!

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели