Оваа слика се појави на интернет, дали воопшто е можно вакво нешто?

На социјалните мрежи се појави интересна фотографија од куќа со два прозорци.

Како што можете да видите на сликата, над прозорецот е направен нов, пластичен прозорец со затворени ролетни.

Подолу можете да видите куп тули.

Иако сликата насмеа многумина, има многумина кои тврдат дека се работи за најобична монтажа.

Имено, на сликата се гледаат делови од циглата како „извираат“ од ролетните, што воопшто нема смисла.

Сепак, самата слика на почетокот делува доста убедливо, па веројатно затоа насмеа многумина.