(Видео) Погледнете како работи овај човек

Стоењето на импровизирано скеле високо педесет метри не е за секого, дури и покрај некаква сигурност. Луѓето секогаш наоѓаат причина да се пожалат за нешто, особено кога станува збор за работата.

Но има моменти кога сепак треба да се чувствуваме благодарни што сме ангажирани во канцелариска работа или нешто слично што не бара да ги ризикуваме главите. Тоа ни го потврди и следното видео објавено на TikTok, кое собра повеќе од десет милиони прегледи, а кое сведочи дека не може секој да биде градежен работник.

Да, стоењето на импровизирано скеле високо педесет метри не е за секого, дури и покрај некаква сигурност. „Ми се свиткаа колена додека го гледав ова“; „Нема пари на овој свет што би ме искушувале да го направам ова“; „Само што го гледав видеото ми се врти во глава“;

„Благодарам за ова, имав напад на паника“; „Буквално се мачев да дишам додека го гледав ова, се чувствувам како душата да ми го напушти телото“.

Ова се само дел од коментарите кои ги најдовме на дното на рекордот, а на крајот останува само да ве предупредиме да не гледате доколку се плашите од височина.