ВИДЕО: Седеше на тротоар сурфајќи на мобилен: Неколку секунди подоцна куче скитник се прикрадува зад него и го прави ОВА!

На интернет можете да наидете на безброј видеа на кои се прикажани кучиња како прават неодоливи работи, но она што го направи кучето од ова видео е дефинитивно тотално спротивно од „преголемо“.

На видеото се гледа како човек седи на тротоар и гледа во својот телефон.

После тоа, зад него се појавува куче скитник и го душка, но човекот сепак го игнорира додека не се случи „ТОА“…

Кучето сурово ја крева ногата и уринира на грбот на младиот човек, веројатно мислејќи дека е хидрант или дрво…

Погледнете го ова кратко, но урнебесно видео: