Ги заби двете раце во оваа мала дупка во земјата: Кога ќе видите што извадил, нема да верувате! (ВИДЕО)

Веруваме дека сите вие ​​барем еднаш сте ја прочитале легендарната книга напишана од Луис Керол, „Алиса во земјата на чудата“.

Заплетот ги следи авантурите на една девојка по име Алис, која паѓа низ дупка зајак во фантастичен свет населен со неверојатни суштества.

Во овој случај, не се работи за мало девојче кое паднало во дупка, туку за нешто сосема друго.

Имено, додека шетал во природа, еден човек слушнал необични звуци кои доаѓаат од дупка во земјата.

Решил да види за што точно се работи, но по само неколку секунди следело големо изненадување…