Возел велосипед по напуштена патека, а потоа го доживеал најшокантниот ден во животот. Кога ќе видите што се случи со овој човек, ќе бидете пријатно изненадени

Иако е многу забавно да поминувате време во природа правејќи спортски активности, може да биде и опасно, особено ако наидете на агресивно животно.

Токму тоа му се случило на овој грчки велосипедист додека се возел по напуштена патека среде фарма кога ненадејно бил нападнат од над 25 гневни кучиња!

За да го избегне нивниот напад, преплашениот го искористил својот велосипед како одбрана, пред да дојдат сопствениците на фармата и да ја смират целата ситуација.

Погледнете го ова страшно видео: