Излезе во дворот да ги нахрани овие 7 гладни кучиња, но погледнете што се случи подолу… (ВИДЕО)

Веднаш, ќе признаеме дека ова е едно од најневеројатните видеа што сме ги гледале оваа недела!

Овие седум возрасни кучиња не само што го слушаат својот сопственик кога тој им вели да седат и да гледаат, туку ниту едно од нив не ни помислува да оди кон чиниите во кои се наоѓа нивната храна.

Можете ли да замислите колку време и трпение беше потребно за да се научат група кучиња да чекаат и да ја слушаат секоја негова заповед?

Овој човек очигледно многу ги сака своите кучиња и им ја дава сета љубов и внимание што им е потребно.

Посебно ни е интересно што кога сите кучиња гледаа во своите чинии, црно-белите кучиња ни за миг не престанаа да гледаат во својот господар.

Се чини дека овие две кучиња се најпаметните во својата „класа“.