Сопственикот се чудел зошто неговиот коњ не јаде ништо. Потоа тајно снимил неверојатна работа!

Сопственикот на овој коњ бил загрижен бидејќи неговиот коњ престанал да јаде што и да му донесат.

Кога и да му носеше храна, коњот не земаше ништо, а подоцна кога ќе дојдеше немаше да има повеќе храна.

Тој бил малку сомнителен во тоа, па решил да постави камера во шталата и да ги сними настаните од шталата.

Тоа што го долови никогаш не очекувал дека ќе го долови и ќе ве остави без зборови.

После ова, кој може да каже дека животните се нечувствителни.