Дали е ова најлошиот обид за паркирање досега? Погледнете што се случи на крајот!

Веројатно сте виделе бројни видео клипови кои покажуваат луди обиди за паркирање.

Многу луѓе имаат проблеми со ориентацијата кога треба да го паркираат својот лимен миленик.

Овој обид заврши со вистинска катастрофа.

Возачот дури добил помош од случаен минувач и успеал да се паркира.

Остануваше само да го повлече упатството и да го исклучи автомобилот, но потоа …