Искреноста на бездомниците ја тестираше преправајќи се дека изгубил пари. Не очекуваше вакви реакции!

Џохал е Јутјубер кој поседува популарен канал и сакаше да направи малку поинаков социјален експеримент.

Сакаше да ја тестира искреноста на бездомникот.

Тој им пришол на бездомниците и им кажал дека пред моменти останале без пари. Вакви реакции не очекуваше…

Погледнете и споделете го видеото со вашите пријатели: