Изгледа како обично комбе, но погледнете што се крие внатре! (ВИДЕО)

Класен е германска компанија која е специјализирана за луксузни и врвни комбиња.

Површински ова комбе изгледа како секое друго комбе, но внатре има нешто феноменално.

Овој модел е растеглив и има многу премиум карактеристики. Сè е прилагодливо од далечина и сè работи автоматски. Ваков ентериер досега не сте виделе.

Погледнете го видеото: