Се лечеле од неплодност 8 години: Кога отишла на ултразвук, докторката била шокирана од веста! (ВИДЕО)

Ешли и Тајсон Гарднер се обидуваат да добијат дете веќе 8 години.

Тоа беше долг и стресен период за нив.

Овој пар од Јута признава дека сите обиди биле тешки, но дека никогаш не изгубиле надеж и дека со својот пример сакаат да ги охрабрат другите луѓе во слична ситуација.

Во јули 2014 година, Ешли и Тајсон биле подложени на вештачко оплодување.

Следниот период беше полн со тестови, ултразвук, немир и вакцини.

После 10 дена отидоа на првиот ултразвук очекувајќи позитивни вести.

Но, изненадувањето не беше ни блиску до тоа.

Очекуваа чукање на срцето на едно бебе, но имаше второ, трето, четврто… во стомакот на Ешли се развиваа четири идентични девојчиња!

Ова чудо се случува еднаш во дури 70 милиони случаи.

Погледнете го моментот кога среќната двојка ја дозна оваа прекрасна вест.