Изгледа како обично комбе, но погледнете што се крие во багажникот (ВИДЕО)

На почетокот изгледа како секое друго комбе на VW.

Но, овој модел има мало изненадување во багажникот.

Кога ќе го притиснете копчето, трансформацијата започнува и просторот се удвојува.

Навистина импресивно!

Дали би сакале ваква?

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: