Кучето по 2 години повторно го виде својот сопственик: Неговата реакција кажува повеќе од 1000 зборови (ВИДЕО)

Ова куче по 2 долги години повторно го виде својот сопственик.

Ребека Светина по потекло е од Питсбург, но сега живее во Словенија.

Лајкнете и споделетеа оваа прекрасна приказна со пријателите.

Таа конечно доби момент да ги посети родителите во САД, а нејзиното куче ја пречека вака: