Хит на Фејсбук – Порака на момче до поранешната девојка откако таа го остави (ФОТО)

Во денешното време на технологијата, некои работи многу лесно стануваат популарни.

Доволно е само да се појават на Фејсбук и да започне бранот на ширење на сликата, објавата или видеото.

И самите сме сведоци на многу работи кои неодамна станаа популарни токму поради Facebook.

Последна во низата вакви пораки е пораката на еден дечко до неговата поранешна девојка, откако таа го оставила.