Неверојатното спасување од бунарот. Погледнете што нашле таму! (ВИДЕО)

Со помош на тенко јаже, малку труд и голема храброст, овој млад човек направи нешто многу благородно, што е достојно за пофалба.

Многумина треба да го имитираат.

Вистинските љубители на животни се ретки, а овие луѓе им припаѓаат на нив.

Погледнете го ова видео: