ДНК тестот ја откри тајната која оваа мајка ја чувала од својата ќерка цели 50 години

ДНК тестот откри тајна која мајка ја крие од својата ќерка речиси 50 години, а се однесува на нејзиниот биолошки татко. ДНК тестовите не се само за полицијата – луѓето ги користат за да дознаат повеќе за своето семејство. Многу луѓе не знаат каде можат да ги најдат своите предци и на тој начин сакаат да се поврзат со нивната историска лоза.

За многумина, добивањето на оваа информација е многу лесно и вклучува само примерок од устата. За други, ДНК тестовите вадат на виделина некои работи кои биле скриени многу долго време. Се повеќе луѓе користат ДНК тестови и се повеќе се откриваат информации. Овие тестови се многу популарни, особено за луѓето кои се љубопитни за минатото и за нивното минато.

Ана Мари од Делавер решила да направи ДНК тест. Се испостави дека работите воопшто не се како што изгледаат. Нејзиниот брат го направил истиот тест и 31% од неговите предци биле со руско потекло, додека бројот на Ана Мари бил 0%. Потоа информациите почнаа да се собираат. Ана потоа дознала дека има братучед во Вирџинија на околу 600 километри, кога медицинската сестра Тина видела дека нејзините тестови покажале дека е во р

однинска врска со Ана од Делавер.
Наводно биле блиски роднини, а другите не знаеле дека постои. На крајот дознале што се случило. Мајката на Ана останала бремена кога имала 16 години, а родителите ја испратиле за да не се знае бременоста. Нејзините родители не сакале да се дознае дека е бремена, па тоа одлично го криеле. Приказната што Ана ја слушнала како дете е дека човекот со кој пораснала е нејзиниот татко.

Мајката криела информации за нејзиниот биолошки татко Згора на тоа, тој човек ја посвоил, па законски се било во ред. Тој беше прекрасен за неа и одличен татко, но тој не беше нејзиниот биолошки татко. И кажале дека нејзиниот татко е личноста со која пораснала и долго време била задоволна со тоа. Но, ДНК тестот откри дека тој не е нејзиниот биолошки татко.

Ана ги испратила резултатите од тестот на нејзината мајка, која потоа и ја кажала вистината. Отишле на ручек кога мајката на Ана на некои документи го пронашла името на вистинскиот татко на нејзината ќерка. Време беше за вистината. Вистинскиот татко на Ана, Сесил, беше љубовта на летото. Кога Ана дознала, Сесил бил мртов пет години. Почина сам во својот дом по срцев удар.

Ана сè уште оди на плажата каде што се запознале нејзината мајка и нејзиниот биолошки татко. Додека стои на таа плажа, таа се чувствува поврзана со маж кој никогаш немала прилика да го запознае. Сесил никогаш не се омажила и имала кариера во недвижен имот. После тоа станала патувачки проповедник.

Не се знае дали знаел дека има дете. Погледнете го приложеното видео.