Мајстор на дело: Погледнете како овој градежен работник паркира багер на камион! (ВИДЕО)

На овој градежен работник не му требаат рампи за да го паркира багерот на камионот.

Наместо тоа, тој најде малку поинакво решение.

Проверете што смислил: