Мама штотуку се породила, а нејзиното семејство не знаело што ги чека во креветчето

Мајка која брзо се породи на своето семејство му приреди интересно изненадување. За членовите на семејството, највозбудливото чувство е да се види новороденче. Неопходно ако тој момент значи и изненадување.

Тоа е речиси она што Тереза ​​Слејтер им го правеше на своите најблиски кога се родија по породувањето. Таа и нејзиниот сопруг решиле да ја сокријат улогата на детето и се останато поврзано со бременоста.

Кога следеле посети во болница, семејството било во неверување кога сфатило дека во креветчето нема едно бебе, туку две.

Сите мислеа дека чува тајна поради полот, но никој никогаш не ја прашал ниту помислил дека можеби носи близнаци.