Самохрана мајка работела со полно работно време за да ги издржува своите две болни ќерки, потоа се случи нешто неверојатно (ВИДЕО)

Шана Левит е самохрана мајка на две ќерки. Во 2010 година, Шана забележала дека Адисон брзо се заморува и често ја губи рамнотежата, поради што ја однела кај педијатар и невролог, кои не биле во можност веднаш да утврдат што не е во ред.

Не долго потоа, таа ги забележала истите симптоми кај нејзината втора ќерка. Во мај 2015 година, им беше дијагностицирана Friedreichs Ataxia, ретко невромускулно нарушување кое погодува еден од 50.000 луѓе.

Поради тоа не можеле да зборуваат и да се движат, што влијаело на нивната општа физичка и психолошка состојба.

Меѓутоа, Шана секојдневно ги охрабрувала и им давала целосна поддршка на патот кон подобрување на нивното здравје.

Како Шана ги изненади погледнете во видеото: