Малиот бездомник се приближил до автомобилот за да побара пари, но кога погледнал внатре почнал да плачи

Малиот Џон Туо е еден од многуте бездомници кои живеат на улиците на Најроби, Кенија. Децата од улица често се презирувани и исмејувани, важат за валкани просеци и крадци, но Јон докажа дека иако е просјак, со најнизок социјален статус, има златно срце.

Еден ден, додека Џон молел за пари од возачите заглавени во сообраќајот, сретнал жена по име Гледис Каманде. Гладис боледувал од белодробна болест која предизвикува проблеми со дишењето.

Постојано е зависна од флаширан кислород и има потреба од апарати за дишење, а сите овие потреби постојано ги носи со себе.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели