Татко и починал пред неколку години – не можела да ги задржи солзите кога го видела овој човек на неговиот гроб

Еден викенд, Кристина го придружувала своето момче до аеродромот, верувајќи дека тој ќе се сретне со некои пријатели. Неколку месеци подоцна сфатила дека неговото заминување има сосема друга цел. Помина некое време далеку еден од друг, а потоа повторно се сретнаа на роденденска забава на пријател.

Потоа дојде вистинско изненадување за Кристина. Метју ѝ пушти видео од неговото патување. Кристина не можеше да им поверува на очите кога го виде своето семејство на видеото, а уште помалку кога Метју од секој член на семејството поединечно побара дозвола да се ожени со неа. Ги снимал сите разговори, но дефинитивно најемотивен бил оној со бабата на Кристина, на која и го подарил прстенот.

На крајот отишол на гробот на нејзиниот татко… Кристина се заљуби во него затоа што многу ја потсетуваше на него. Можете да замислите колку горд тоа го направи Метју. Погледнете го моментот кога Метју застана пред споменикот на нејзиниот татко и обидете се да не плачете.

Откако таа го погледна видеото, тој се појави пред неа и клекна. Јасно е дека таа кажа „Да“. Ова е навистина прекрасен и романтичен предлог кој ги покажа традиционалните обичаи, но сепак остана автентичен и посебен.

Најдоброто од се е што овие луѓе се дефинитивно создадени еден за друг.