Докторката мислела дека ќе добие нов пациент, се зачудила кога видела кој ја чека!

Една од најдобрите работи на интернет се клиповите каде војниците кои биле во мисии се враќаат дома и се обидуваат да го изненадат своето семејство, пријателите, миленичињата и секогаш успеваат.

Тоа се случи и овде, др. Алис Сплинтер била изненадена од нејзиниот сопруг Џошуа Сплинтер.

Џошуа работел во Африка и кога дознал дека ќе се врати дома рано, решил да ја изненади сопругата на работа. Со помош на пријател, неговата идеја успеа.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: