ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО: Почна од нула! Го изградил својот дом од соништата за 6 недели!

Кога ќе помислите на вашиот дом од соништата, повеќето ќе речат дека се работи за огромен имот, со базен и луксузен мебел, објави порталот „Магазин.а“.

Но, на Стив Арин му требаше многу помалку за да го оствари својот сон.

За само 7.000 евра направил вистински мал рај за одмор.