Седеше на аеродром и го чекаше своето момче, а потоа се случи нешто убаво (ВИДЕО)

Линдзи мирно седела на аеродромот и едвај чекала да го види своето момче.

Целосно странец и пришол и ја прашал дали може да седне до неа.

Како добра личност, таа веднаш му отстапи место.

Неколку моменти подоцна човекот почнал да пее убава песна.

Она што се случи потоа ќе ви го стопи срцето…