ВИДЕО: Таткото на ова девојче за прв пат ја извади на дожд, а нејзината реакција е БЕСЦЕНА!

Вообичаено, во дождливите денови децата се тажни бидејќи не можат да излезат надвор да си играат, но ова девојче едноставно е воодушевено од тоа.

Нејзиниот татко направи вистински циркус од летен дожд, а нејзината реакција ќе ве насмее до солзи.

Таткото Дон Свифт се покажа како татко на годината кога за прв пат ја извади својата ќерка Харпер на дожд, пренесува BuzzFeed.

Ова веројатно не ви звучи спектакуларно, но реакцијата на малата Харпер сигурно е!

Погледнете го видеото и ќе видите што значи изразот „чиста радост“.