Девојката го тестирала звучникот за караоке во супермаркет и ги оставила сите без зборови! (ВИДЕО)

Она што изгледа како просечен супермаркет стана сцена за оваа девојка.

Сакала да ја тестира машината за караоке и почнала да пее позната песна од Витни Хјустон.

Погледнете како таа ги изненади сите присутни со својот неверојатен вокал: