ВИДЕО: Генијален изум кој може да ги реши проблемите со паркирањето

Студентите по машинство во Толедо претставија генијален изум!

На прв поглед тоа е малку смешно, но кога ќе размислите, тоа е прилично генијално во својата едноставност.

На Toyota Corolla поставиле хидраулика, мотор и волан.

Нема апсолутно никакви сензори, екрани или било каков вид на компјутер.

Можеби не е совршено, но во секој случај е импресивен!

Одлична работа за сите оние кои имаат проблеми со паркирањето, а веруваме дека ги има многу!