Погледнете како рачно да нацртате совршен круг (ВИДЕО)

Веруваме дека многу пати во животот сте се нашле во ситуација кога треба да нацртате круг со раката.

Во повеќето случаи тоа всушност не е круг, туку нешто во форма на јајце или, да не речеме полошо…

Овој трик ќе ви помогне секој пат да нацртате совршен круг без никакви помагала.

Можеби дури и да импресионирате некого на овој начин.