Мама панда за прв пат го гледа своето болно бебе, а нејзината реакција ќе ви го стопи срцето! (ВИДЕО)

Врската помеѓу мајката и детето е секогаш нешто посебно.

Во животинскиот свет не е поинаку.

Овој малечок помина еден месец во инкубатор, а потоа конечно дојде моментот да ја запознае неговата мама…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: