ВИДЕО: Кутрата мачка дојде во нов дом. Погледнете што се случило кога го запознала кучето

Оваа мачка е стара неколку недели и животот не бил љубезен кон неа од самиот почеток.

По несреќата ја изгубила мајка си.

Добри луѓе ја посвоија и ја однесоа дома. Таму ја чекаше нивната хаска Лило.

Не знаеле како ќе реагираат на мачката, а еве што се случило…