ВИДЕО: Слонот чекал на исто место цели 3 недели. Чекај да видиш кого чекал!

Тара е азиски слон кој развил посебен однос со мал пријател со четири нозе.

Иако се различни видови, Тара и Бела Лабрадорот делат посебна врска која е едноставно необјаснива.

Тие играат заедно, се гушкаат и поминуваат време заедно.

Кога Бела го повредила грбот, слонот секогаш бил таму и чекал да се опорави нејзината најдобра пријателка.

Тие беа разделени три недели, а потоа конечно дојде моментот повторно да бидат заедно…