ВИДЕО: Рекоа дека не е доволно привлечен за својата девојка, па потоа целосно се промени!

Брендон и Клара Бел со години ја прикажуваат изреката дека спротивностите се привлекуваат.

Негуваше помек карпест изглед, а таа беше вистинска дама со лажно крзно и долги нокти.

Брендом секогаш изгледал „полошо“ во споредба со неговата поубава половина.

Иако беше самоуверен за својот изглед, тој реши да се приведе себеси и својата девојка на ревијата на модниот гуру Грета Монахан на која целосно и се предаде и реши да го промени својот изглед.

Кога „новиот“ Брендон излезе на сцената, ја остави Клара без зборови.

Тој беше нова личност. И самиот беше воодушевен од неговиот нов изглед.

Уживајте во ова двојно изненадување и шок и споделете го видеото со вашите пријатели.