ВИДЕО: Девојка видела бездомник пред ресторан, а потоа направила нешто што ќе ви ја врати вербата во хуманоста!

Девојчето јадело со својот татко кога на улица забележала бездомник.

Таа го прашала својот татко дали може да му однесе ручек на сиромашниот човек затоа што претпоставувала дека е гладен.

Татко и без размислување се согласил со нејзината идеја.

Прекрасно е да се види како децата знаат што да прават уште од мали нозе.

Погледнете го ова видео и споделете со вашите пријатели: