Јунакиња во инвалидска количка: Нема да верувате што прави оваа девојка (ВИДЕО)

Оваа девојка во инвалидска количка е вистински херој.

Таа отиде таму каде што малкумина од нас биле.

Нејзината приказна ни покажува дека не треба да ги судиме работите на прв поглед.

Погледнете го видеото: