ВИДЕО: Брачната двојка има 17 деца, но кога мајката отишла на нов ултразвук, лекарите биле тотално шокирани!

Кристи Кејсон од езерото Елсинор, Калифорнија е бремена во последните 15 години.

Од 2012 година, таа и нејзиниот сопруг Дејв имаа 16 деца заедно, 9 момчиња и 7 девојчиња, сите самци на возраст од 2 до 23 години, плус уште две деца од минатите врски на Кристина.

Тие се и баба и дедо, бидејќи нивната најстара ќерка има син.

Велат дека немаат големо семејство поради некои религиозни причини, туку затоа што сакаат да имаат големо и среќно семејство.

На крајот, семејството Кејсон ги спакувало своите работи и се вселило во куќа со 5 спални соби и повеќе простор од кога било.

Додека Дејв работи за да се грижи за семејството, Кристи се грижи за домашниот буџет, истовремено се грижи и за куќата и за децата.

Вели дека машината за перење може да ја вклучи и до 7 пати во еден ден, но вели и дека не би ја сменила за ништо на светот.

Кристи и Дејв решија да додадат уште едно дете во своето многудетно семејство, за да го заокружат бројот на 20, но овој пат беше исцрпувачки и тешко.

Никогаш немале проблеми со природното зачнување.