Излегоа на вечера, а потоа тој ја остави. Кога ќе видите што приредил, ќе останете без зборови (ВИДЕО)

Запросувањето е посебен момент и додека некои луѓе претпочитаат традиционалниот начин да го прашаат својот сакан дали ќе го поминат остатокот од животот со него, други бараат покреативни начини да ја изедначат својата сакана.

Овој човек подготви нешто посебно. Ја однел својата сакана на вечера, а потоа веднаш ја оставил.

Тој и се јавил на мобилниот телефон и рекол дека гледа во соседната зграда…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: