ВИДЕО: Ја снимаше ќерката во морето – Немаше поим што ќе се случи во следните неколку секунди!

Секој што планира да оди на море ова лето, дефинитивно треба да го погледне ова видео.

Во водата постојат опасности кои луѓето не можат да ги препознаат, но другите животни можат.

Овие птици кружеа над жената и чврчореа, бидејќи препознаа дека нешто ќе се случи.

И потоа? Најдобро е да се уверите сами…