ВИДЕО: Му дал храна на прегладнето куче на улица, но не очекувал следно да се случи ОВА!

Се поголем е бројот на кучиња скитници на улиците кои секојдневно се обидуваат да најдат парче храна за себе.

Сепак, едно од овие кучиња стана хит на интернет со своето однесување.

Имено, гладното куче добило парче пилешко, веднаш го грабнало и истрчало.

Човекот кој му го дал месото го следел да види што ќе прави со него и снимил се.