Изградиле ѕидови од блокови тули пред влезната врата и прозорците на младоженецот за да не се предомисли

Имено,изградиле ѕидови од блокови тули пред влезната врата и прозорците на домот на младоженецот во Супетар.

За да му испратат порака дека повеќе не може да се предомисли, решиле да ја „ изградат“ куќата на младоженецот . По 20 години реши да застане пред олтарот. Моравме да направиме нешто – рекол еден од неговите пријатели.

Имено, изградиле ѕидови од блокови тули пред влезната врата и прозорците на домот на младоженецот во Супетар.

Потоа на „ѕидот“ пред влезната врата со спреј со боја „Маки + Петра“, а пред прозорецот „Среќни младенци“.