Како шведска маса: Сопственичката подготвила специјален оброк за своето куче, погледнете го уживањето

Кучето ја јадеше и ја испи секоја последна капка од својот оброк за многу кратко време

На NaTikTok се појави видео од многу гладен лабрадор чиј сопственик решил да го почести со бифе .

Покрај стандардната храна за кучиња, таа му дала пилешки гради, јајца, јаболко и јогурт. Кучето ја јадеше и ја испи секоја последна капка од својот оброк за многу кратко време.

„Кога си гладен, не си свој“ и „Јаде како некој да сака да му ја земе храната“, беа дел од коментарите. Сигурни сме дека ова кученце многу добро ќе го памети овој оброк.