Два часа по породувањето, нејзиниот свет се срушил кога ги видела овие четири збора на телефонот на своето момче! (ВИДЕО)

За неколку минути доживеала двојно предавство Во моментот на најголема среќа, Обри го доживеа најголемото предавство во својот живот. Имено, неколку часа по породувањето, акушерките и рекле да го запише времето кога го хранела бебето.

Го земала мобилниот телефон на своето момче кое спиело во креветот до неа за да види колку е часот и доживеала два неописливи шокови. Првото нешто што и го привлече вниманието е пораката: „Дојди да се гушкаме“, испратена од извесна Мариса.

Погледнете го видеото на Обра:


Како да не беше доволен шок кога дозна дека нејзиното момче ја изневерува, уште повеќе ја удри втората порака што нејзиното момче му ја испрати на пријателот: Бебето не личи на мене. Обри го опиша своето искуство во видеата што ги објави на Тик Ток.

Подоцна објаснила дека се се случило пред девет години, и дека е благодарна за се што се случило, како и што веднаш раскинала со своето момче и дека сега е среќно мажена за друг маж.