Никогаш најлудата исповед на маж кој се оженил 53 ПАТИ: Барал само една работа кај жените, а сега дели совети

Понекогаш се оженил само за да не направи грев, а најкраткото траело една ноќ 63-годишниот Саудиец Абу Абдула стана хит на социјалните мрежи благодарение на видеото во кое му призна на општеството дека досега се женел 53 пати. Абдула ја зел својата прва жена кога имал дваесет години, таа била шест години постара од него, а кога после околу 36 месеци сфатил дека не им оди баш најдобро, во бракот додал уште една жена.

Ниту таа комбинација не тргна баш во посакуваниот правец, па Абдула, толку неутешен и гладен за вистинска љубов, реши да продолжи да си ја пробува среќата низ годините. Кога се оженив за прв пат, не планирав да имам повеќе од една жена бидејќи се чувствував удобно, а имавме и деца – се присетува Абдула во интервју за ТВ станицата МБЦ.

Сепак, по некое време се појавија проблеми и решив повторно да се омажам на 23 години – додаде тој и откри дека неговиот најкраток брак траел само една ноќ. Тој, исто така, во текот на интервјуто спомна дека неговите сопруги се претежно Саудијки, но исто така додаде дека некои се странски жени кои ги запознал за време на службени патувања. Во овие случаи, тој се оженил за, разбирливо, да не направи грев.

Знаев дека останувам надвор од Саудиска Арабија три до четири месеци. Така, се оженив за да се заштитам од порокот – рекол Абдула. За време на интервјуто, тој исто така рече дека бара стабилност во сите овие бракови, признал дека некои од неговите сопруги жестоко се карале меѓу себе, а таков искусен маж им нудел совет на другите мажи.

Момци, стабилноста во браковите доаѓа со постарите, а не со помладите жени – изјави Абдула. Денеска има само една сопруга и тврди дека ќе застане на бројот 53.