Родителите му дозволиле на момчето да оди на естетска операција, вака изгледа после тоа

Гејџ Бергер имаше шест години и беше во прво одделение во основно училиште.

Останатите деца го исмејувале поради неговите уши, па родителите решиле да го испратат на естетска операција за да не трпи психичко малтретирање во текот на целото школување.

Се плашеа дека тоа може многу лошо да се одрази на него и на неговата самодоверба.

Погледнете како се грижеше по корекција на ушите.