Жена која повеќе од 30 пати си го променила својот изглед: Како изгледала порано, ниту сопствената мајка не би ја препознала (ФОТО)

Оваа жена се вика Ванила и е од Јапонија, иако никогаш не би рекле на прв поглед, нели? Сепак, она што веројатно можете да го погодите од нејзината фотографија е фактот дека нејзиниот изглед е многу „пластичен“.

Ванилата сака само едно – да изгледа како жива кукла! И ти се чини така? Па, почекај да видиш како изгледала порано. Нејзиниот животен сон, да стане кукла, се оствари во голема мера благодарение на пластичната хирургија, на која потрошила 10 милиони јени (околу 102 илјади американски долари) во изминатите неколку години.

Да, фотографијата е автентична и така изгледала порано. Првата операција ја направила на 19 години, а оттогаш 30 пати поминала под тоа. Вградуваше импланти каде и да одеше, менуваше речиси се – од трепки до гради, но тоа не е се.

Buzzfeed пишува дека Ванила е задоволна од досега сработеното, иако сепак планира да оди под нож. Една од првите задачи е – уште поголеми гради. Иако е феномен, Ванила сè уште не му е ни до колена на Џастин Једлица, кој има направено преку 90 естетски операции.