Итна контрола – мечка го запре сообраќајот во Црна Гора (ВИДЕО)

На еден од патиштата во Црна Гора возачи доживеале необично искуство во итна контрола на сообраќајот. Медвед го контролираше сообраќајот.

Мечката која станала и одела на две нозе им се приближила на автомобилите во кои патниците биле изненадени и исплашени.

Иако однесувањето на мечката покажа дека е добронамерно, искуството е невообичаено, како што може да се слушне во коментарите на видеото на YouTube.

Видеото наводно е снимено во Црна Гора, а објавено е на Јутјуб каналот „Подгорички времеплов“.