ВИДЕО: Присуствувал на раѓањето на неговата жена, па се онесвестил

Клипот од 34 секунди започнува со тоа што партнерката на Пејтон се наведнува преку работ од нејзиниот кревет и зема неколку длабоки вдишувања. Партнерите кои ги придружуваат своите сопруги во породувањето и ги држат за раце во тие моменти се поважни отколку што би можеле да мислат.

Чувството да имате некој до вас додека поминувате низ голем напор и болка и можноста да ги споделите вашите страв и возбуда со него е бесценета за повеќето жени. Сепак, не е невообичаено на татковците да им треба помош во овие ситуации, а една таква ситуација најдобро ја илустрираше корисникот на TikTok, Пејтон Стјуарт, кога објави видео од породување.

Имено, нејзиниот партнер се онесвестил додека таа се пораѓала. Клипот од 34 секунди започнува со тоа што партнерката на Пејтон се наведнува преку работ од нејзиниот кревет и зема неколку длабоки вдишувања.

Со раката поминува низ косата и речиси може да се слушне неговиот внатрешен монолог со кој се осмелува да остане смирен. Пејтон го напиша видеото: „Тогаш моето момче се онесвести откако се породив“, а за само еден ден собра повеќе од 8,5 милиони прегледи.

@peytonstewart That time my boyfriend passed out after I gave birth 😂 #fyp #ohno ♬ Oh No – Kreepa