Работникот се обидел да ги предупреди луѓето да не се паркираат пред зградата, тие не го слушале. Еве како заврши!

Замислете какво е чувството кога се обидувате да му помогнете на некого, а личноста се однесува како да не ве слуша…или не сака да ве слушне.

Еден работник се обидел да ги предупреди луѓето кои ги паркирале своите автомобили пред зградата на претпријатието дека паркинг местата се резервирани само за работници или клиенти, но тие не го послушале.

Ок, првиот постапил мудро и се предомислил, но еден возач мислел дека ништо лошо нема да се случи. Ех, инает…

Погледнете што се случи потоа и како реагираа: