Невестата станала од инвалицката количка, а младоженецот не можел да дојди при себе од возбуда

Невеста во инвалидска количка го воодушевила својот љубовник кога тргнала до него за да ги каже своите завети. Челси Хил (29) неодамна се омажи за Џеј Блумфилд (34) на свадбена церемонија од соништата. И успеала да го изненади идниот сопруг со тоа што станала од инвалидската количка и отишла кај него!

Младоженецот бил изненаден
„Штом го видов Џеј, му падна вилицата. Беше во шок што одев бидејќи немаше поим“, изјави Челси. Челси беше парализирана од половината надолу по сообраќајна несреќа во 2010 година.

А тоа успеала со протетски нозе и шетач. Во објава на Инстаграм, Челси сподели некои од нејзините свадбени завети кои го направија настанот посебен.

„Цел живот се замислував како стојам лице в лице со мојот сопруг на денот на мојата венчавка. По мојата несреќа, не бев сигурна дали некогаш ќе најдам некој кој вистински ме сака“, напиша таа.

Таа продолжи со слатка порака до младоженецот: „Ти целосно ме прифати и го сакаше секој дел од мене. Во овој момент, сакав да направам нешто за што отсекогаш сум сонувал: да стојам очи в очи со тебе додека си ги кажуваме нашите завети еден на друг“.

Каков трогателен момент и колку е прекрасно да се видат Челси и Џеј како ги кажуваат своите завети еден на друг на оваа прекрасна церемонија. Господ нека им го благослови бракот засекогаш!

Како беше на нивната венчавка можете да погледнете во видеото подолу.